Hunedoara: Traficanţii şi consumatorii de droguri, înghesuiţi în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la arestarea lor într-un dosar instrumentat de DIICOT, în care au fost învinuiţi de trafic, consum şi deţinere de droguri, cei 18 hunedoreni ceretaţi în dosarul "Tsunami" şi-au adus rudele şi prietenii la tribunal pentru a depune mărturie. 

Astăzi a continuat, cu sala plină, procesul în care mai mulţi tineri din Hunedoara, Orăştie şi Deva sunt acuzaţi că au făcut parte dintr-o reţea preocupată cu traficul şi consumul de stupefiante (haşiş, marijuana, amfetamine şi chiar cocaină), aduse din Occident şi distribuite în judeţ.
 
Lotul Tsunami
Hunedorenii au fost reţinuţi şi arestaţi la sfârşitul lunii mai, anul trecut, în urma unor descinderi la domiciliul lor, efectuate de ofiţerii de la Crimă Organizată. Operaţiunea a fost denumită „Tsunami” de procurorii DIICOT.
În prezent, majoritatea hunedorenilor acuzaţi de trafic de droguri sunt judecaţi în libertate. Potrivit unor avocaţi, procesul lotului „Tsunami”, început la Tribunalul Hunedoara în toamna anului trecut, este aproape de a fi încheiat, acuzaţii riscând pedepse de până la cinci ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite