Hunedoara: Traficanţii şi consumatorii de droguri au ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Traficanţii şi consumatorii de droguri au ajuns după gratii
Hunedoara: Traficanţii şi consumatorii de droguri au ajuns după gratii

Cinci tineri din judeţul Hunedoara au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, iar pe numele altui hunedorean a fost Judecătorii Tribunalului Hunedoara au dispus arestarea preventivă în lipsă, pentru o perioadă de 30 de zile pentru infracţiuni legate de traficul şi consumul de droguri de risc.

Citeşte şi:

Hunedoara: VIDEO Culmea tupeului: Au cultivat cannabis în spatele tribunalului
“Magistraţii au admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele celor şase persoane de  procurorii DIICOT”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Gruparea de traficanţi şi consumatori a fost destructurată în cursul zilei de ieri, în urma unor descinderi organizate de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, în mai multe locuinţe din Deva, Hunedoara, Orăştie şi Simeria. 
La percheziţii au fost descoperite diferite sume de bani provenite din traficul de droguri, cântare electronice de mare precizie, utilizate la porţionarea marijuanei, dispozitive artizanale pentru consum, dar şi resturi ale unor ţigări confecţionate artizanal. Au fost descoperite, de asemenea, şi cantităţi mici de rezină de cannabis şi haşiş.

Traficanţi cu antecedente
În total, 14 tineri hunedoreni, între care şi o adolescentă, au fost reţinuţi şi conduşi pentru a fi audiaţi la sediul DIICOT, din Deva. Pentru şase dintre persoanele identificate, procurorii DIICOT au făcut propuneri de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc (marijuana şi haşiş). Mai multe dintre persoanele identificate de au fost cercetate în stare de arest preventiv într-un alt dosar de trafic de droguri.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite