Hunedoara: Traficanţii de haşiş au fost condamnaţi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii hunedoreni au dat sentinţa finală în dosarul celei mai mari capturi de droguri înregistrată de ofiţerii hunedoreni de la Crimă organizată.

Cei trei membrii ai unei reţele de traficanţi de droguri care a reuşit să introducă în ţară aproximativ 12 kilograme de haşiş, pentru a-l vinde consumatorilor din vestul ţării, au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Hunedoara la câte patru ani de închisoare. Este vorba de doi tineri din Valea Jiului, Nicuşor Avădanei şi Marian Lupu, şi un italian din Bologna, Antonio D’Angionella. Cei trei vor executa sentinţa la Penitenciarul Aiud, unde au stat în arest preventiv, de la sfârşitul anului trecut, până în prezent.

Captură record

Traficanţii au fost reţinuţi de DIICOT în luna octombrie 2008, la Arad, având asupra lor zece kilograme de rezină de cannabis (haşiş), marfă adusă din Italia şi ascunsă în roata de rezervă a unui autoturism. Potrivit BCCO Alba, până să fie capturaţi de ofiţerii de la Crimă Organizată, ei mai adus în ţară, tot din Italia, 1.700 de grame de haşiş, pe care l-au vândut unor deveni cu preţul de 7.500 de euro.
Cele aproximativ 12 kilograme de haşiş reprezintă cea mai importantă captură de stupefiante realizată de ofiţerii hunedoreni de la Crimă organizată.

VIDEO Filmul reţinerii traficanţilor de haşiş. Înregistrarea video aparţine Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite