Topul salariilor din anul 2010 în primăriile municipiilor Deva şi Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv din primăria Deva, Viorica Nicula, a fost mai bine plătit decât edilul Mircia Muntean. În Hunedoara, locuitorii municipiului nu pot afla care a fost venitul primarului Ovidiu Hada pe parcursul anului 2010, întrucât acesta nu şi-a publicat pe siteul instituţiei declaraţia de avere.

Bugetarii hunedoreni din primăriile principalelor municipii ale judeţului au câştigat, în fiecare lună din anul care tocmai se încheie, între 3.000 şi 5.000 de lei. Veniturile unora dintre ei le-au depăşit chiar pe cele ale edililor.

În Deva, salariul cel mai mare i-a revenit, potrivit declaraţiei de avere, directorului executiv Viorica Nicula. Aceasta a încasat, lunar, aproximativ 5.400 de lei. În total, în anul 2010 Viorica Nicula a avut un venit de 65.049 de lei.  Tot anul acesta, Viorica Nicula şi-a cumpărat şi un teren intravilan, în suprafaţă totală de 500 metri pătraţi.

Vezi aici declaraţia de avere a Vioricăi Nicula

Vezi aici declaraţia de interese a Vioricăi Nicula

Comparativ, venitul anual al primarului Mircia Muntean a fost de 45.924 de lei.

Vezi aici declaraţia de avere a lui Mircia Muntean

Vezi aici declaraţia de interese a lui Mircia Muntean

Şi şefii serviciilor subordonate Primăriei Deva au încasat salarii mari în 2010. Fostul director al Poliţiei Comunitare, Cioflica Cristian, a luat 35.993 de lei, adică  circa 3.000 de lei lună de lună. Mihăiescu Mircea, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, a încasat suma de 30.684 de lei, iar Elena Ivan, şefa Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, a câştigat în 2010 suma de 29. 193 de lei.

Corina Oprişiu, actualul city-manager al oraşului de la poalele Cetăţii, a câştigat de pe urma funcţiei de consilier local 8.400 de lei. Suma s-a adăugat celor 18.000 de lei pe care Corina Oprişiu i-a obţinut ca director al firmei SC Colin Construct SRL din Deva.

Vezi aici declaraţia de avere a Corinei Oprişiu

Vezi aici declaraţia de interese a Corinei Oprişiu

 În ceea ce-l priveşte pe viceprimarul Cosmin Costa, acesta nu şi-a publicat pe siteul instituţiei declaraţia de avere.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru primăria Hunedoara, cel puţin în cazul primarului Ovidiu Hada. Doar viceprimarul Dan Robert şi-a făcut publică declaraţia de avere. Potrivit acesteia, Dan Robert a avut în 2010 un venit anual de 33.792 de lei.

Vezi aici declaraţia de avere şi de interese a lui Dan Robert

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite