"Tony și Dora", ultimul spectacol din acest an, la Teatrul de Artă din Deva !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Tony și Dora" se va juca ]n data de 9 decembrie
"Tony și Dora" se va juca ]n data de 9 decembrie

Amatorii de teatru au ocazia să urmărească, vineri, ultimul spectacol de teatru din acest an jucat pe scena Teatrului de Artă din Deva. “Tony și Dora”, un spectacol zguduitor, pe un text contemporan, scris de Sorin Misirianțu.

Un cuplu – o profesoară de educație fizică și un pictor, oameni frumoși, luminoși, plin de umor. Până într-o zi, când totul se năruie. Cât de jos poate decădea un cuplu? Veți vedea. În regia lui Dan Chiorean, spectacolul aparent o comedie, dă de gândit tuturor.
“Tony şi Dora e un show dinamic şi dens, liniar ca eşalonare a unor secvenţe de viaţă, conceput de Dan Chiorean într-un decor minimalist, specific abordărilor de această structură. Şansa acestui tratament aplicat textului, scris, nu mă îndoiesc, special pentru un asemenea loc, este marşarea intensă pe jocul actorilor, devenit mai vizibil în componentele sale decât pe scena mare. Apropierea de actori pune şi mai bine în evidenţă supleţea şi corectitudinea interpretării. Ramona Dumitrean aduce în Dora anxietatea unei femei predispuse la stări succesive de nevroză. Sorin Misirianţu în Tony induce puţin prea mult firesc şi echilibru personajului ca în final să se lase şi el copleşit de depresii” – Adrian Țion – Tony si Dora un show alert, apărut pe liternet.ro
Pe Sorin Misirianțu în Tony şi Dora îl găsim în postură de actor şi dramaturg, după ce am avut ocazia să-l urmărim ca regizor în Cameristele de la Teatrul Andrei Mureșanu Sf Gheorghe.
Regizorul Dan Chiorea și actorii Ramona Dumitrean, Sorin Misirianțu sunt angajați ai Teatrului Național Cluj-Napoca. Spectacolul va avea loc, vineri, 9 decembrie, ora 19:00.  Prețul biletelor: 16 lei întreg și 10 lei cu reducere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite