Tinerii din Hunedoara fac naveta la ştrandul municipal din Deva pentru distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipiul Deva a luat faţa Hunedoarei în ce priveşte condiţiile de petrecerea a timpului liber oferite tinerilor. În timp ce ştrandul din Hunedoara este lăsat în paragină, sute de adolescenţi din localitate vin să se distreze la zona de agrement din Deva.

Sute de adolescenţi fac săptămânal naveta de la Hunedoara la Deva, pentru a-şi petrece timpul liber la ştrandul din localitate.

În timp ce în municipiul Hunedoara iniţiativele privind modernizarea ştrandului existent la „Valea Seacă” şi cele legate de construirea unui nou ştrand au rămas la stadiul de promisiune, administraţia locală din Deva profită din plin de zona de agrement situară pe Calea Zarandului.

„În ultimele zile, de când mă aflu în concediu, am venit zilnic la ştrandul din Deva. Nu este în regulă că Hunedoara nu are un ştrand”, spune Ciprian Cornea, în vârstă de 33 de ani.

De aceeaşi părere sunt şi alţi tineri care au venit în această dimineaţă de la Hunedoara la Deva. „Am ajuns cu maxi-taxi. Nu prea contează banii pe care îi dăm pe navetă, pentru că ne simţim bine. În Hunedoara, probabil, nu este nimeni în stare să facă un ştrand”, spune Adrian Strunilă, în vârstă de 20 de ani.   

„Am venit zilnic, de la Hunedoara, la ştrandul din Deva. E inadmisibil ca un oraş ca Hunedoara să nu aibă un ştrand” 
Ciprian Cornea, 33 de ani

image

„Prefer să vin aici pentru că este destul de curat şi frumos. Aş fi vrut să fie şi la Hunedoara aşa ceva”
Adrian Strunilă, 20 de ani

image

„Sunt foarte mulţi hunedoreni care vin la ştrand de la Hunedoara, chiar şi cu taxiul”
Florin Poenar, inspector în cadrul Ştrandului Deva 

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite