Hunedoara: Părinţii care au copii la Medicină în Timişoara cred că anturajul a dus la crima şocantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Părinţii care au copii la Medicină în Timişoara cred că anturajul a dus la crima şocantă
Hunedoara: Părinţii care au copii la Medicină în Timişoara cred că anturajul a dus la crima şocantă

Fostul coleg de cameră al lui Sergiu Florea spune că anturajul nefericit al acestuia este de vină pentru ce s-a întâmplat.

Lorand Demeny a fost, timp de un an de zile, coleg de cameră cu Sergiu Florea, hunedoreanul acuzat în cazul crimei atroce de la căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara. El spune că pe  Sergiu Florea l-a pierdut anturajul şi firea sa posesivă în raport cu fetele.

Doctorul Dan Florea a trăit momente de coşmar când a auzit pentru prima oară de crimă. „Am băiatul student în anul patru la medicina timişoreană. Am fost şocat când am auzit de crimă şi că principalul suspect este un student Florea. L-am sunat pe Răzvan imediat, dar din fericire totul era în regulă. Cred că modul în care se gestionează accesul în anumite cămine pune studenţii în pericol. Un portar sau un sistem de monitorizare video ar evita trasformarea căminelor în cuibuşoare de nebunii”, spune Dan Florea.
 
Protejaţi de cuminţenia copiilor

Părinţii hunedoreni ai căror copiii învaţă medicina la Timişoara se cred protejaţi doar de cuminţenia acestora. „Îmi cunosc fetiţa şi am încredere în cuminţenia şi discernământul ei. Totuşi când aud ce se întâmplă nu pot să nu mă gândesc la ceva rău. E regretabil că unele cămine studenţeşti au ajuns ca nişte hoteluri rău-famate”, a spus Alexandrina Ghergan, a cărei fată studiază medicina la Timişoara.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan sunt acuzaţi de crimă şi complicitate la crimă. Victima, un rrom de 65 de ani, a fost tranşat în bucăţi iar trupul său a fost găsit în portbagajul propriei maşini. După ce au fost arestaţi, cei doi tineri au aruncat vina unul asupra celuluilalt. În cele din urmă, Carmen a declarat că a înfipt de trei ori cuţitul în victimă.

De la scandaluri până la crimă

Medicul Marcel Palamar a fost student la Timişoara în anii ’90. El îşi aminteşte că încă de atunci în căminele Medicinei se întâmplau evenimente nedorite. „Studenţii au ajuns la Poliţie pentru că au aruncat pe geam saltele, paturi, televizoare. Niciodată căminul de la Medicină nu a fost locaş mănăstiresc, dar ceea ce se întâmplă acum pare că depăşeşte orice limită”, spune Marcel.

Citiţi şi

Chiar şi liderii rromilor sunt dezgustaţi de bordelul de la Medicină

Studenţii acuzaţi de Crima de la Medicină vor să termine facultatea, din puşcărie şi să fie doctori

Staborul a decis că fata este vinovată pentru crima de la Medicină

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite