VIDEO Studentul care s-a sinucis a lăsat un semn de adio: o urmă de picior pe masa unde s-a urcat pentru a se arunca de la balcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii nu l-au mai putut salva pe tânăr.
Medicii nu l-au mai putut salva pe tânăr.

Mihai Caraculea era un tânăr cu suflet mare. Potrivit cunoscuţilor, obişnuia să ajute copiii săraci, cu toate că el însuşi era într-o situiaţie similară. Astăzi, legiştii vor efectua necropsia pentru a stabili cauza morţii.

Tânărul de 22 de ani care s-a aruncat, ieri după-amiază, de la etajul cinci al blocului în care locuia trecuse în anul al III-lea la Universitatea Ecologică “Traian” din Deva. Era cunoscut drept un student milos, care nu ezita să întindă o mână de ajutor celor săraci, deşi el însuşi se afla într-o situaţie similară. Locuia în chirie şi se întreţinea singur, cu toate că, potrivit vecinilor, părinţii săi stăteau, împreună cu cel de-al doilea băiat, într-un apartament din Deva.

Ştiu că avea probleme cu banii, la un momendat vroia să renunţe la şcoală. În cele din urmă, a reuşit să se descurce, avea doar câteva restanţe. Săptămâna trecută, chiar a venit la deschiderea anului universitar. Săptămâna asta nu l-am mai văzut, nu îmi vine să cred că a murit”, a declarat, în această dimineaţă, Mihaela Oprişa, secretara şefă a universităţii. A mai precizat că tânărul era o persoană cu suflet mare. De Crăciun, a organizat o campanie de ajutorare a copiilor nevoiaşi din judeţ.

Probabil, nu a putut face faţă problemelor din familie. Părinţii săi au divorţat anul trecut”, a adăugat Oprişa. Mihai Popa, un apropiat al familiei, a spus că tânărul student reprezenta “un caz complicat de la A la Z”. “A fost un copil nedorit de familie. Se întreţinea singur”, a declarat Mihai Popa.


I-au găsit urma piciorului pe masă
Poliţiştii nu au descoperit nimic suspect în locuinţa tânărului. Din primele cercetări, se pare că nu a lăsat niciun bilet de adio. “Am găsit o măsuţă în balcon, cu o urmă de picior. Probabil, s-a urcat pe masă atunci când s-a hotărât să sară”, a declarat Dan Goga, adjunctul şefului Poliţiei Municipale Deva. Când a sărit de la etajul cinci, Mihai Caraculea avea asupra sa doar telefonul mobil. Cadavrul a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală. „Necropsia va fi efectuată în cursul zilei de astăzi”, a precizat Dan Mărculesu.

Încă nu am luat legătura cu familia victimei. Urmează să-i căutăm părinţii pentru a putea continua ancheta” – Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite