Tânăr găsit spânzurat la şase metri deasupra solului în Pădurea Chizid din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arnold Alexandru Horvat, un hunedorean în vârstă de 21 de ani, a găsit spânzurat în această dimineaţă în Pădurea Chizid. Tânărul fusese dat dispărut de familie, în urmă cu o săptămână, după ce a plecat de la domiciliu. El şi-a anunţat intenţia de a-şi pune capăt zilelor prin SMS.

Cadavrul tânărului Arnold Alexandru Horvat, în vârstă de 21 de ani, a fost descoperit în această dimineaţă în pădurea Chizid. Trupul neînsufleţit atârna la şase metri deasupra solului, într-o cordelină legată de o creangă.

“Din informaţiile pe care le deţinem, tânărul şi-ar fi anunţat intenţia de a se sinucide, trimiţându-i un SMS unui prieten de-al său. Apropiaţii victimei au declarat că nu tânărul nu ar fi avut motive de suicid şi nici intenţia de a comite un astfel de gest”, a precizat Inspectorul Bogda Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Apropiaţii băiatului susţin că acesta era consumator de etnobotanice.

Potrivit poliţiştilor, Arnold Horvat a fost dat în urmărire naţională în data de 2 martie, de părinţi, după ce a plecat voluntar de la domiciliul surorii sale din municipiul Hunedoara.

Când a plecat de acasă, tânărul şi-a luat cu el atât portofelul şi actele de identitate, cât şi cheile de la maşină. Dispariţia lui Arnold Alexandru Horvat a fost anunţată de tatăl său, tânărul locuind fără forme legale la sora sa. Deşi şi-a luat telefonul cu el atunci când a plecat, niciunul dintre membrii familiei nu l-au mai putut contacta, întrucât celularul i-a fost închis.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite