DISPARIŢIE: Tânăr căutat de poliţiştii din toată ţara după ce a dispărut fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arnold Alexandru Horvat, în vârstă de 21 de ani, a fost dat în urmărire naţională după ce, la începutul săptămânii, a dispărut de la domiciliul surorii sale din municipiul Hunedoara.  Când a plecat de acasă, tânărul şi-a luat cu el atât portofelul şi actele de identitate, cât şi cheile de la maşină.


Dispariţia lui Arnold Alexandru Horvat a fost anunţată de tatăl său, tânărul locuind fără forme legale la sora sa. Deşi şi-a luat telefonul cu el atunci când a plecat, niciunul dintre membrii familiei nu l-au mai putut contacta, întrucât celularul este închis.

Din primele verificări se pare că este vorba despre o plecare voluntară, cauzele care l-au determinat pe tânăr să ia această decizie urmând a fi stabilite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Semnalmente: înălţime 1,83 metri, păr şaten tuns scurt, ochi albaştri, frunte lată, sprâncene arcuite, nas drept, faţă ovală. Pe omoplatul drept are tatuat un vultur. La data dispariţiei era îmbrăcat cu un pulover alb,  blue jeans, hanorac cu glugă şi purta adidaşi.

S-au întreprins activităţi de căutare a tânărului, dar fără rezultat până în prezent. Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a adăugat Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite