Hunedoara: Tânăr împuşcat pentru o mână de cărbune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paznicii de la Mina Livezeni au fost nevoiţi să folosească focuri de armă pentru ca doi hoţi să renunţe la „pradă”,  câţiva saci de cărbuni.

Paznicii de la Exploatarea Minieră Livezeni au sesizat două persoane suspecte ce transportau mai mulţi saci de rafie din zona depozitului de cărbune. Somate să rămână pe loc, persoanele au luat-o la fugă abandonând  „prada”.  Agenţii de pază au constatat că sacii sunt plini cu cărbune sustras de la mină. 


S-au întors după pradă


În timp ce transportau înapoi sacii, paznicii au avut surpriza să fie acostaţi de cele două persoane care au prins curaj şi s-au întors să-şi recupereze cărbunele.  Cei doi nu s-au conformat ordinului agenţilor de pază de a păstra distanţa. Unul din agenţi a scos atunci un pistor cu bile de cauciuc încercând să-i ţină la respect pe agresori. Speriat,  unul dintre ei a fugit, dar Adrian  Iordache de 19 ani din Petroşani a continuat să se aproprie ameninţător. Pentru a-l opri, paznicul a executat foc, împuşcându-l pe tânăr în coapsă.


În cauză, poliţiştii au întocmit  dosare penale pentru tâlhărie,  în cazul lui Adrian Iordache, şi pentru furt în cazul complicelui acestuia,  Sebastian P.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite