Hunedoara: Tragedie pe DN 7 – patru tineri au murit striviţi de un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Tragedie pe DN 7 – patru tineri au murit striviţi de un TIR
Hunedoara: Tragedie pe DN 7 – patru tineri au murit striviţi de un TIR

Patru tineri au decedat pe loc după ce maşina în care se aflau a derapat din cauza vitezei şi a carosabilului umed şi a ajuns pe contrasens, sub un autotren.

Accidentul s-a petrecut azi noapte, la orele 00.00, în apropiere de Deva, la Mintia. Trei bărbaţi din Ilia şi o tânără, din Dobra, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, circulau cu un BMW, cu numere de Polonia. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a derapat, iar BMW-ul a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR, condus regulamentar din sens opus de un bărbat din Argeş.

Impactul a fost nimicitor. Toţi cei patru pasageri ai maşinii, Lupuţ Valentin, de 20 de ani,  Hotăraş Daniel, de 22 de ani Vasilică Maria, de 20 de ani şi Murg Cătălin, de 20 de ani, au decedat pe loc sau în minutele de după dezastru.

Au fost scoşi decedaţi din maşina strivită
Descarcerarea a intervenit timp de două ore pentru scoaterea victimelor din maşină. Echipajele medicale de la SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe tineri. Paramedicii au încercat fără succes să îl resusciteze pe unul dintre pasageri, singurul care mai dădea semne de viaţă.
Şoferul tirului nu a fost rănit. 

Circulaţia pe DN 7 a fost blocată pentru mai bine de două ore.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite