Sute de infracţiuni şi mii de amenzi aplicate de jandarmii hunedoreni în cursul acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii montani au salvat 15 persoane aflate în dificultate pe trasele din judeţ
Jandarmii montani au salvat 15 persoane aflate în dificultate pe trasele din judeţ

Efectivele de ordine publică din structurile mobile şi de intervenţie ale Jandarmeriei au constatat  peste 150 de infracţiuni şi au aplicat mai bine de 2.000 de sancţiuni contravenţionale.  Jandarmii montani au participat la salvarea a 15 persoane aflate în dificultate.

În cursul anului 2009, jandarmii hunedoreni au executat peste 1.600 de misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia manifestaţilor de protest, a activităţilor sportive şi culturale, dar şi cu ocazia unor vizite oficiale.  Toate aceste adunări s-au desfăşurat fără incidente. Potrivit raportului de evaluare a activităţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  în anul 2009, dat publicităţii în cursul acestei zile, în municipiul Brad s-a constituit o Grupă de Sprijin şi Intervenţie pentru misiunile specifice din localitate, iar la Camera de Conturi a judeţului s-a instituit paza cu efective de jandarmi. Totodată, s-au făcut demersuri pentru constituirea unui nou post de jandarmi în zona Pasul Vâlcan, în cursul anului 2010.

Situaţie similară la munte

Activitate au avut şi jandarmii montani, care pe parcursul acestui an au executat peste 4.000 de misiuni de menţinere a ordinii publice în staţiunile montane şi pe traseele adiacente acestora. Au participat la salvarea a 15 persoane aflate în dificultate şi au constatat peste 40 de infracţiuni, aplicând aproximativ 650 de sancţiuni contravenţionale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite