Hunedoara: Suspiciune de gripă nouă în cazul inspectorului şcolar şef Alexandru Lăutaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara s-a autoizolat, în aşteptarea rezultatelor testului epidemiologic, efectuat pentru a se stabili dacă a fost sau nu contaminat cu virsul AH1N1.

Citeşte şi:

Inspectorul şef Alexandru lăutaru a intrat în carantină începând de ieri, după ce zilele trecute a participat la hotelul din Sinaia, la conferinţa desfăşurată pe teme de educaţie, unde au fost prezenţi studenţii străini depistaţi ca purtători ai virusului AH1N1.
„Am avut simptomele unei răceli dinainte de a participa la seminarii. Ieri, din proprie iniţiativă, m-am prezentat la testul pentru depistarea viruslui. Mă aflu, în prezent, acasă, unde m-am autoizolat. Aştept ca astăzi să primesc, de la Institutul „Matei Balş”, rezultatele controlului efectuat la centrul de epidemiologie de la Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara. Perioada de incubaţie a acestui virus expiră tot astăzi. Starea mea de sănătate este bună, dar aştept, totuşi, rezultatele testului”, a precizat Alexandru Lăutaru.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, până în prezent în judeţ nu au fost confirmate cazuri de gripă nouă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite