Hunedoara: Supărat pe concubină, a ales să-şi dea foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Supărat pe concubină, a ales să-şi dea foc
Hunedoara: Supărat pe concubină, a ales să-şi dea foc

Un bărbat din comuna Răchitova a ajuns la Spitalul din Haţeg cu arsuri de gradul III şi IV pe aproximativ 70 la sută din suprafaţa corpului.

 Un scandal conjugal, o concubină cu 18 ani mai tânără şi o sticlă de benzină au fost suficiente pentru ca un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Răchitova să-şi dea foc. Incidentul a avut loc, ieri seară, cînd bărbatul a făcut o criză de gelozie urmată de o cădere psihică astfel că a turnat pe el o sticlă cu benzină iar apoi s-a autoincendiat. Atraşi de urletele de durere ale victimei, vecinii celor doi amorezi, au chemat o Ambulanţă.

"Medicii sosiţi la faţa locului au găsit un bărbat care prezenta răni grave cauzate de foc. Omul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Orăşenesc din Haţeg cu arsuri de gradul III şi IV pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului. Concubina acestuia Mirela C. în vârstă de 30 de ani a fost audiată pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au generat această reacţie a bărbatului" a declarat Magda Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite