INFRACŢIUNE: Strigatul spre balcon, o nouă metodă de furt în municipiul Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei copii cu vârste de 14 şi 16 ani au reuşit să fure, ieri, diverse băuturi răcoritoare dintr-un magazin situat pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara. Sperând că nu vor fi prinşi, minorii au pus în aplicare o metodă mai puţin întâlnită: strigatul spre balcon.

Furtul a avut loc ziua în amiaza mare, iar adolescenţii ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi avut ghinionul ca prin zonă să treacă un jandarm aflat în afara orelor de serviciu.

Acesta şi-a dat seama imediat de planul pus la cale de cei trei copii.

Unul dintre tineri striga pe cineva şi privea către un bloc din apropiere, atrăgând atenţia vânzătoarei şi a celorlalţi oameni către balconul unde trebuia să apară persoana strigată. În acest timp, ceilalţi doi tineri sustrăgeau bunurile din magazin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, Nicolae Răducu.

Jandarmul care a observat modul de operare al copiilor i-a urmărit pe aceştia până la intrarea în scara unui bloc din zonă, unde a reţinut doi dintre ei. Cel de-al treilea a fost prins, ulterior, de o patrulă de ordine publică.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite