Strategie: pentru a evita problema interdicţiei, Miron Cosma va ocoli municipiul Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cosma şi-a anunţat prezenţa la toate cele cinci înmormântări. Pentru a nu fi “săltat” de poliţişti, Cosma va ocoli Petroşaniul unde va avea acces abia din 2012

 Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara, fostul lider al minerilor nu a cerut o derogare de la sentinţa judecătorilor din 2007, deorece va ajunge în Uricani şi Lupeni fără a trece prin Petroşani. “Interdicţia se referă strict la municipiul Petroşani. Cosma va intra în judeţul Hunedoara prin partea de sud venind dinspre judeţul Gorj astfel că nu va trece prin Petroşani. Acesta este motivul pentru care nu am fost sesizaţi”, a spus Niţu. Unul dintre ortaci va fi înmormântat la Lupeni, doi la Valea de Brazi şi ceilalţi doi la Uricani.

Prefectul judeţului Attila Deszi a decretat zi de doliu şi de solidaritate cu familiile celor cinci mineri morţi. Astfel, astăzai, la ora 12:00, timp de trei minute toate instituţiile publice din judeţ îşi întrerup activitatea şi ţin un moment de reculegere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite