Ştirile zilei, în Adevărul de Seară Hunedoara – Deva: Investiţie nouă la Brad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: D. Guţă (ARHIVĂ).
Foto: D. Guţă (ARHIVĂ).

Fabrica de cablaje auto Sumitomo Electric Wiring Systems (Sews) din Deva deschide astăzi un punct de lucru în municipiul Brad. În noua locaţie vor fi angajate peste 200 de persoane. Acesta este cel de-al doilea punct de lucru al fabricii din Deva, dupa cel deschis la Haţeg, în anul 2007.

Comă alcoolică la 16 ani
În ultimele 12 ore, echipajele SMURD au fost chemate în 13 cazuri de urgenţă medicală. Pe lângă afecţiunile specifice sezonului rece, pneumonii, entorse, paramedicii s-au confruntat cu un caz de comă alcoolică în cazul unui minor de 16 ani din localitatea Ilia. Acesta,  a „sărbătorit” reînceperea şcolii cu o beţie cruntă.

Trei răniţi într-un accident
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală unui bărbat din Vulcan care, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil, a pătruns pe contrasens unde a lovit violent un automobil Dacia 1310 care circula regulamentar. Ocupanţii acesteia, doi soţi şi o tânără de 20 de ani, au fost grav răniţi în urma impactului.

Accident la schi
Un tânăr de 18 ani din Petrila s-a accidentat grav la schi, după ce s-a lovit de un gard. Echipajul SMURD Petroşani l-a transportat pe băiat la Spitalul de Urgenţă Petroşani unde a suferit o intervenţie chirurgicală dificilă. Tânărul de 18 ani prezenta un traumatism cranian sever.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite