Ştiri pe scurt în ediţia de azi a Adevărul de Seară Hunedoara: S-au răsturnat cu Fiatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri pasageri într-un Fiat au fost răniţi, după ce şoferul maşinii a efectuat o manevră greşită iar autoturismul s-a izbit de un cap de pod şi apoi s-a răsturnat în afara şoselei.

Accidentul s-a produs aseară la ieşirea din municipiul Hunedoara, spre Hăşdat.  Răniţii, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, au fost transportaţi la spital, iar în prezent ei se află în afara oricărui pericol.
A scăzut rata şomajului
Potrivit datelor furnizate de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara,  rata şomajului înregistrată la sfârşitul lunii mai este în scădere cu 0, 5 puncte procentuale faţă de luna aprilie, atingând o valoare de 10, 45 la sută. Cei mai mulţi şomeri sunt în Deva, Hunedoara şi Brad. Fiecare dntre aceste localităţi înregistrează peste 3.000 de şomeri.
Scandal la Hunedoara
Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un scandal provocat în miez de noapte de un grup de petrecăreţi din Hunedoara. Unul dintre tinerii implicaţi în conflict a spart ferestrele mai multor apartamente, nemulţumit că nu i-a fost înapoiată o datorie.
Panouri pentru castel
Consilierii locali ai Hunedoarei au aprobat amplasarea mai multor panouri care să indice direcţia spre Castelul Corvinilor. Aceasta după ce, nemulţumit de lipsa indicatoarelor spre monument un grup de tineri a montat din proprie iniţiativă bannere cu direcţia spre castel.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite