Ştiri pe scurt în ediţia Adevărul de Seară Deva – Hunedoara: Tichete cadou pentru mineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei aproximativ 9.000 de hunedoreni care lucrează în sectorul minier, în cadrul Companiei Naţionale a Huilei Petroşani, vor beneficia de tichete cadou, în valoare de câte 400 de lei, cu ocazia „Zilei minerului”, potrivit prevederilor contractului colectiv de muncă semnat de mineri.

Au descoperit cărbune brun:  Compania de explorări geologice Minexfor SA Deva a descoperit un zăcământ de cărbune brun în zona Târnava de Criş, localitate situată la circa 20 de kilometri de oraşul Brad. Potrivit specialiştilor companiei, potenţialul de exploatare este de aproximativ 500.000 de tone de cărbune brun.

Cablajele angajează „în masă”: Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara a publicat astăzi oferta locurilor de muncă pentru şomerii hunedoreni, pentru săptămâna 9 – 13 august. Potrivit AJOFM Hunedoara, angajatorii hunedoreni au pus la dispoziţie aproximativ 500 de posturi, dintre care un sfert în domeniul cablajelor.

Vacă salvată de pompieri: Echipele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au reuşit să aducă la supravaţă o bovină căzută într-un şanţ adânc din localitatea Pricaz. Pentru a ridica animalul, a fost nevoie de şapte persoane, iar operaţiunea a durat aproximativ o jumătate de oră. 

Razii în pieţele hunedorene: Poliţiştii, jandarmii şi angajaţii Serviciului Poliţiei Comunitare au organizat în această dimineaţă mai multe acţiuni de control în pieţele din Hunedoara şi Deva, pentru depistarea contrabandiştilor de ţigări. Numărul celor care vând ilegal asfel de produse a crescut în ultimele săptămâni, susţin poliţiştii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite