Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Deva - Hunedoara: proiect teatral pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Teatrului de Artă Deva au demarat un proiect prin care doresc ca, în această lună, să pună în scenă piesa pentru copii "Burtiplici şi Tontolici" şi în mediul rural, în aproximativ 20 de localităţi.

Hotărârea a fost luată pentru a veni în întâmpinarea prichindeilor de la sate, care nu au posibilitatea de a ajunge în reşedinţa de judeţ.

Premiera spectacolului este programată în Deva, în data de 16 mai, fiind dedicată elevilor între 6 şi 12 ani.

Distrugeri de muniţie
Devenii sunt sfătuiţi să evite, pe parcursul acestei zile, Dealul Paiului, unde au loc mai multe acţiuni de distrugere a muniţiei neexplodate găsite pe teritoriul judeţului.

Geniştii vor fi prezenţi în poligon şi în cursul zilei de luni, în data de 9 mai, între orele 8.00 - 14.00.

Pentru a  preveni orice fel de incidente, Primăria municipiului Deva recomandă locuitorilor să nu pătrundă în zona menţionată în perioada celor două zile.

Olimpiadă de nataţie
Aproximativ 50 de sportivi din diverse colţuri ale ţării participă, în acest weekend, la Olimpiada Naţională de Înot pentru persoanele cu nevoi speciale.

Organizată în premieră în judeţul nostru, competiţia de nataţie are loc la bazinul de înot din municipiul Hunedoara.

Pe lângă întrecerile din apă, organizatorii au pregătiti pentru suferinzii sindromului Down şi activităţi de grup, concerte în aer liber şi vizite la Castelul Corvinilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite