Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: prinşi în flagrant la furat de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, din municipiul Hunedoara, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce, ieri, au fost prinşi în flagrant la furat de fir vechi.

Aceştia au fost surprinşi pe o proprietate privată de pe strada Voicu Cneazu din municipiu, de unde vroiau să fure material feros.

Prins după ce a tăiat 13 metri de cablu electric dezafectat
Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Brad, s-a ales cu dosar penal după ce, ieri, a furat 13 metri de cablu electric dezafectat de la o firmă din localitate.

Folclor de primăvară
Ansamblul folcloric „Românaşul” din cadrul Liceului de Muzică şi Arte Plastice  „Sigismund Toduţă” din municipiul Deva va susţine, astăzi, un spectacol de muzică populară la Casa de Cultură „Drăgan Muntean” din localitate. Tinerii artişti vor urca pe scenă începând cu ora 18.00, biletele putându-se procura la intrare. Spectacolul va fi dirijat de Ovidiu Demea şi moderat de Elis Ursu.


La volan, fără permis auto
Un tânăr de 19 ani, din Uricani este cercetat de poliţişti după ce, în weekend, a fost prins la volanul unei Dacia fără a avea permis de conducere. Bărbatul a fost depistat pe DN 66 A.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite