Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: audieri în dosarul criminalului octogenar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iosif Lupşa, octogenarul arestat pentru că şi-ar fi ucis în bătaie nepotul în vârstă de 57 de ani, a fost adus în faţa instanţei. Prietenii hunedoreanului în vârstă de 80 de ani au declarat că l-au surprins pe bărbat, imediat după comiterea crimei, încercând să îşi trezească victima la viaţă, cu o găleată cu apă.

Prins cu 20 de arbori tăiaţi ilegal: Un bărbat de 73 de ani, din municipiul Brad, a fost prins imediat după ce a tăiat 20 de arbori de esenţă carpen. Deşi au fost puşi la pământ pe o proprietate privată, copacii nu erau marcaţi.. Pentru fapta sa,  hunedoreanul s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de tăiere fără drept de arbori.

Cu alcoolul la volan
Un şofer de 32 de ani, din oraşul Geoagiu, a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce, ieri, a fost prins la volan cu o concentraţie de 0,87 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Orăştie şi a refuzat recoltarea de probe bilogice.

Elevii donează legume
Un grup de coordonatori va începe astăzi o acţiune de identificare a familiilor sărace cu mulţi copii care vor primi legume donate de elevii hunedoreni. Toate legumele vor ajunge la familiile respective, urmând ca datele să fie centralizate în a doua jumătate a lunii.

Brutării cu angajaţi la negru
Peste 100.000 de lei este valoarea amnezilor emise de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara în urma unor controale care au vizat identificarea angajaţilor care muncesc la negru în brutăriile din judeţ. Până, astăzi, au fost verificate 39 de astfel de unităţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite