Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: inconştienţa i-a adus dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un vârstnic de 62 de ani, din municipiul Hunedoara, este cercetat de poliţişti după ce, ieri, a fost prins la volanul unei autoutilitare marca Opel cu permisul de conducere suspendat. Bărbatul a fost depistat pe drumul naţional 7, pe raza localităţii Veţel.

Pentru fapta sa, deveanul s-a ales cu dosar penal.


Furturi marca „C.F.R.”
Un tânăr de 20 de ani, din Lupeni, este anchetat după ce i-a furat unui adolescent telefonul mobil în valoare de 1.700 de lei. Furtul a avut loc ieri, pe peronul staţiei C.F.R. Petroşani.

O infracţiune similară a avut loc şi în halta comercială Lupeni. Un minor de 17 ani i-a sustras unei femei de 41 de ani poşeta în care avea cartea de identitate, mai multe carduri bancare şi bonuri de masă în valoare de 350 lei. Fapta a fost comisă în compartimentul unui tren personal.

A ajuns după gratii
Un bărbat de 38 de ani, din Deva, a ajuns în Penitenciarul Bârcea Mare după ce, ieri, a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii. Deveanul are emis pe numele său mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Deva l-a condamnat la trei ani de puşcărie pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite