Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: dosare penale pentru şoferii indisciplinaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au aflat de accident după ce victima din Crişcior s-a prezentat la spital.
Poliţiştii au aflat de accident după ce victima din Crişcior s-a prezentat la spital.

Un bărbat de 44 de ani, din Deva, este cercetat de poliţişti după ce, ieri, a fost depistat într-un Cielo cu toate că avea permisul auto reţinut pentru anulare. Acesta a fost prins pe bulevardul 22 Decembrie din localitate.

Un al doilea devean, 54 de ani, s-a urcat într-un Renault deşi avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Acesta a fost depistat pe DN 7, ruta Deva-Sântuhalm.

Un alt eveniment rutier a avut loc la intersecţia străzii Calea Zarandului cu bulevardul Nicolae Bălcescu. O hunedoreancă de 31 de ani, din comuna Crişcior, a fost lovită, aseară, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. La volanul maşinii care a accidentat-o se afla o şoferiţă care, ulterior, a transportat victima la domiciliu şi apoi s-a făcut nevăzută. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea conducătoarei auto.


Rablele, în vizorul Primăriei

Primăria Deva anunţă reluarea campaniei de ridicare a maşinilor abandonate pe spaţiul public. Cei care şi-au lăsat autoturismele de izbelişte sunt sfătuiţi să le ducă la centrele de colectare a fierului vechi sau să le găsească un spaţiu privat de depozitare. În caz contrat, vor fi ridicate de administraţia locală. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu chioşcurile dezafectate.


Proiect edilitar
Primăria Deva a depus la ADR Vest un proiect destinat reabilitării Parcului Municipal Cetate.  Proiectul, în valoare de 5,4 milioane de lei, din care 4,1 milioane sunt fonduri europene, vizează reamenajarea completă a parcului de la poalele cetăţii în intervalul a 12 luni, începând cu data aprobării documentaţiei.


 „Festivalul Toamnei” la Simeria
Hunedorenii sunt aşteptaţi, începând de astăzi, să participe la o serie de spectacole organizate sub semnătura „Festivalul Toamnei”. Manifestarea se va desfăşura, timp de trei zile, în Parcul Tineretului din oraşul Simeria.  Printre cei care vor urca pe scenă se numără Aisa & DJ Yaang şi Connect -R.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite