Ştiri pe scurt în Adevărul Hunedoara: cu peste 500 pachete de ţigări pe bancheta maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 de ani, din oraşul Aninoasa, este cercetat pentru contrabandă după ce, aseară, a fost prins de poliţişti cu 550 de pachete de ţigări. Omul ţinea tututul într-un sac din plastic, pe bancheta din spate a maşinii.

Acesta a fost depistat pe DN 66, în jurul orei 20.40.

Asupra persoanei în cauză s-au găsit 550 pachete de ţigări netimbrate de provenienţă străină, ceea ce înseamnă un prejudiciu de aproximativ 3.475 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Condamnaţi duşi în penitenciarul Bârcea

Doi tineri de 19 şi 28 de ani, din municipiul Petroşani, au fost escortaţi, ieri, la Penitenciarul Bârcea Mare după ce au fost identificaţi de poliţişti în cartierul Livezeni din localitate. Pe numele celor doi hunedoreni Judecătoria Târgu Jiu a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnaţi la doi ani şi şase luni pentru tâlhărie.

Prins la furat mâncare
Un bărbat de 50 de ani, din Aninoasa, a fost prins, ieri, de agentul de pază al unui magazin din Deva în timp ce încerca să fure mai multe produse alimentare şi cafea. Omul ascunsese marfa în valoare de peste 80 de lei sub haine.

Fără niciun caz de gripă

Pentru prima dată în acest sezon, Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara nu a mai înregistrat niciun caz de gripă în ultimele şapte zile, numărul hunedorenilor care s-au vaccinat antigripal ajungând la peste 22.400. Simultan, infecţiile respiratorii acute au scăzut cu 12 la sută comparativ cu ultimele trei săptămâni.

Şomaj în scădere
Judeţul Hunedoara a înregistrat, la finele lunii martie, o rată a şomajului de 6,57 la sută, procentul fiind mai mic cu 0,77 la sută faţă de februarie. În prezent, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are în evidenţele sale peste 13.400 de hunedoreni fără loc de muncă, primele trei localităţi cu cei mai mulţi şomeri fiind Deva, Petroşani şi Orăştie.

Asiguraţi în caz de cutremur

Aproximativ 7.000 de hunedoreni şi-au încheiat, până la ora actuală, poliţa de asigurare obligatorie a locuinţei în caz de cutremur, inundaţii sau alunecări de teren. Potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor, asigurarea obligatorie a locuinţei trebuie încheiată până cel târziu în data de 15 iulie 2011.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite