Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: cercetări în cazul unui cadavru neidentificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii anchetează cazul unei femei găsită moartă, ieri, într-un canal pluvial din zona Sohodol. Cadavrul a fost descoperit de un bărbat ce intenţiona să pescuiască în zonă. Echipajele de salvare au sosit la locul indicat de pescar, însă nu au mai putut face nimic.

Pentru a se stabili cauza morţii va fi necesară efectuarea necropsiei.

Incendiu la o gospodărie particulară
Pompierii hunedoreni au intervenit, aseară, la un incendiu izbucnit în municipiul Orăştie. Focul a pornit de la o sobă lăsată nesupravegheată şi s-a extins la un depozit din apropiere. Deşi s-a intervenit cu două echipaje şi o autospecială cu apă şi spumă, au ars două canapele, patru uşi, un televizor, un calculator, o combină muzicală şi doi metri cubi de lemne.

Minor prins la furt de cablu telefonic
Un tânăr de 17 ani, din municipiul Hunedoara, a fost prins în flagrant, în timp ce încerca să fure 40 de metri de cablu telefonic postat pe faţada unui bloc din localitate. Furtul a avut loc în weekend, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Biciclist la pământ
Un hunedorean de 42 de ani, din Petrila, s-a ales cu mai multe leziuni după ce a fost acroşat, ieri, de un autoturism. Aflat pe o bicicletă, bărbatul se deplasa pe bulevardul Mihai Viteazul din Vulcan. Nu s-a asigurat la trecerea de pe banda întâi pe cea de a doua şi a fost lovit de maşina condusă regulamentar de un tânăr de 20 de ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite