Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: bebeluş rănit din cauza neatenţiei unui şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bebeluş de nouă luni a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, ieri, în oraşul Călan. Pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, un şofer a lovit căruciorul în care se afla copilul.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Bradului şi Independenţei. Bărbatul de 41 de ani nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să vireze stânga şi a lovit căruciorul împins de mama bebeluşului, o tânără de 20 de ani din localitate.

În  urma evenimentului rutier, copilul nu  a necesitat internare în spital. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.


Cu alcoolul la volan
Circulaţia rutieră a fost pusă în pericol şi pe strada Mihai Eminescu din municipiul Deva. Un bărbat de 37 de ani, din Arad, a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0,57 la mie.

Bucureştean amendat în Deva
Un tânăr de 23 de ani, din Bucureşti, s-a ales ieri cu o amendă de 200 de lei. Bucureşteanul  a fost sancţionat în autogara din municipiul Deva din cauză că s-a luat la harţă cu şoferul unui autocar. Tânărul i-a adresat şoferului injurii în prezenţa altor călători.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite