Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: au plecat la discotecă, dar au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Doi tineri din municipiul Orăştie s-au ales cu mai multe leziuni după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Iniţial, hunedorenii au plecat de acasă cu intenţia de a se distra într-un club. S-au urcat într-un Ford Galaxy cu numere de Anglia  şi, din cauza vitezei, au ajuns într-un şanţ.

Accidentul s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 23.20, pe DJ 705G, pe raza localităţii Romos. La volan se afla un amic de-al lor, de 22 de ani. Într-o curbă la stânga, şoferul nu a redus viteza, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, într-un şanţ.

În autoturism se aflau cinci persoane, iar urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a doi dintre pasageri, o tânără de 21 de ani şi un bărbat de 29 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La volan fără permis
Un alt hunedorean, de 30 de ani, tot din Orăştie, s-a ales şi el cu dosar penal, pentru că a urcat la volan fără a avea permis de conducere. A fost depistat de poliţişti ieri, pe strada Armatei din localitate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite