Pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: producţia cărbunelui, oprită temporar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niciun miner nu a fost rănit.
Niciun miner nu a fost rănit.

Extracţia cărbunelui la Exploatarea Minieră (EM) Lupeni este oprită pentru câteva zile, din cauza unui incident. Un container folosit pentru transportul cărbunelui s-a prăbuşit în gol, pe un puţ de extracţie. Nu s-au înregistrat victime.

Până la remedierea avariei, minerii vor executa numai lucrări de pregătire a producţiei.

A vrut  să fure banii de la poştă
Un bărbat de 31 de ani din Lupeni a fost prins, azi-noapte, în timp ce încerca să intre într-o magazie a oficiului poştal din localitate. Când a observat însă că îl urmăresc jandarmii, a luat-o la fugă. Deşi a vrut să sară gardul, tot a fost prins. Asupra sa s-au găsit mai multe unelte pe care le-a folosit în încercarea de a sparge uşa.  Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.  

Cu alcoolul la volan
Doi hunedoreni s-au ales cu dosare penale după ce, azi-noapte, au fost prinşi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Primul, un bărbat de 32 de ani, din comuna Beriu, a fost depistat în municipiul Orăştie cu o concentraţie de 0,67 mg/l  alcool pur în aerul expirat.  Cel de-al doilea, 36 de ani, din comuna Vălişoara, a dat „mâna” cu poliţiştii în Deva, stabilindu-se că are 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.


S-a golit fondul de rezervă al judeţului
Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara nu mai are niciun ban în fondul de rezervă. Deşi mai sunt aproape două luni din an, cele circa şase milioane de lei deja s-au terminat. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, banii au fost împărţiţi primăriilor aflate în dificultate. Prin urmare, în  cazul unor evenimente neprevăzute, CJ Hunedoara trebuie să găsească noi resurse bugetare.

Razia l-a băgat după gratii
Un hunedorean de 45 de ani a ajuns în Penitenciarul Bârcea Mare. Judecătoria Petroşani l-a condamnat la şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Bărbatul a fost identificat, ieri, în urma unei razii efectuată în cartierele Aeroport şi Livezeni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite