Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara: expoziţie semnată de elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de micuţi cu mâini îndemânatice de la Palatul Copiilor Deva au realizat o serie de lucrări artistice destinate mămicilor, bunicilor, educatoarelor, învăţătoarelor şi profesoarelor. Expoziţia poate fi admirată pe întreg parcursul lunii martie.

Şcolarii care au confecţionat micile opere de artă aparţin cercurilor de artă populară tradiţională, arte plastice, atelierul fanteziei şi ceramică. Pe lângă desene, picturi şi felicitări, incinta Palatului Copiilor este împodobită şi cu trandafiri şi inimioare din ceramică.

image

Lucrările au fost realizate sub coordonarea profesorilor Ioana Voicu, Dorina Pantea, Cristian Mitiu şi Mircea Muntean.

La un pas de a fi călcat de tren

Un bărbat de 38 de ani, din judeţul Alba, a fost la un pas de a fi călcat de tren după ce a căzut lângă linia ferată. Omul era băut şi a căzut cu faţa în jos la numai un metru de dubla II de circulaţie feroviară. Incidentul a avut loc acum două zile în halta comercială Băcia. Trecătorii au sunat la 112, iar o echipă de poliţişti a venit la faţa locului. Bărbatul a fost imediat îndepărtat din zonă şi îndrumat spre casă.

Dosar penal pentru 200 de lei
Un tânăr de 24 de ani, din Vulcan, s-a ales cu dosar penal după ce azi-noapte a fost prins în flagrant în timp ce fura mai multe bunuri dintr-o firmă din localitate. Bărbatul fără ocupaţie, dar cu atecedente penale, a pătruns în societatea comercială în cauză prin efracţie şi a creat un prejudiciu în valoare de aproape 200 de lei. În prezent este cercetat pentru furt calificat.

Arma buclucaşă
Un bărbat de 40 de ani, din comuna Băiţa, a rămas fără arma de vânătoare după ce, ieri, poliţiştii i-au făcut o percheziţie domiciliară. Pe lângă arma de vânătoare cu glonţ, omul avea şi 11 cartuşe deţinute fără drept. Acum este cercetat penal.

Bărbatul în cauză a fost posesor de permis de armă până la data de 21 septembrie 2010, când faţă de el s-a luat măsura suspendării dreptului de port şi folosire a armelor şi muniţiilor letale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.    





Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite