Ştiri pe scurt în Adevărul de Seară Deva: la volan cu 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Brad, este cercetat de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului după ce, ieri, a fost prins băut la volan. Acesta a fost depistat pe DN 74, pe raza localităţii.

În urma testării cu etilotestul s-a dovedit că avea o concetraţie de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pieton lovit pe trecere

Un tânăr de 20 de ani a fost lovit, aseară, pe trecerea de pietoni de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani. Hunedoreanul a fost accidentat pe culoarea verde a semaforului de un şofer băut, în vârstă de 42 de ani, din localitate. Acesta avea 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său s-a întocmit dosar penal.

Un alt accident a avut loc, ieri, pe strada Hăşdat din municipiul Hunedoara, unde un bărbat în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza neatenţiei. A părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara sa. Atât el cât şi pasagera de pe locul din dreapta au fost răniţi.

Admitere în Jandarmerie
 

Hunedorenii care vor să urmeze o carieră de jandarm pot candida pe unul din cele 439 de locuri disponibile la nivel naţional. Informaţii suplimentare despre condiţiile de înscriere şi drepturile cursanţilor pe perioada şcolarizării se obţin de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara sau la telefon 0254 228910.

Dan Puric vine la Deva


Actorul Dan Puric va susţine, astăzi, în municipiul Deva conferinţa “Despre Martiri”. Aceasta va avea loc la Teatrul de Artă, începând cu ora 18.00. Banii care se vor strânge de pe urma vânzării biletelor vor fi donaţi pentru construirea Mănăstirii şi Centrului de Martirologie de la Aiud, în memoria martirilor români.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite