Ştiri pe scurt: un bărbat de 53 de ani a fost prins cu o căruţă plină de lemne furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedoreanul domiciliat în localitatea Romos, a fost surprins ieri pe D.J. 705 G, între satele Romos şi Romoşel. Transporta 10 fire de molid în volum de aproape 1,990 metri cubi.

În urma verificărilor, s-a stabilit că lemnul  a fost sustras dintr-un depozit situat în ultimul sat amintit. „Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată şi predată administratorului firmei, prejudiciul fiind recuperat în întregime. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.


Arma din Spania i-a purtat ghinion
Un bărbat de 47 de ani din Veţel este cercetat pentru deţinerea fără drept a unei arme neletale după ce poliţiştii au găsit asupra sa o armă de tir cu aer comprimat de calibrul 5,5 milimetri. Omul şi-a făcut rost de arma buclucaşă din Spania, de unde a cumpărat-o în 2004. Nu a obţinut însă şi  autorizare din partea Poliţiei, conform legislaţiei în vigoare.  Prin urmare, s-a ales cu dosar penal, iar arma i-a fost confiscată în vederea expertizării.

Accident pe trecerea de pietoni
O femeie de 57 de ani  din Deva a fost lovită, ieri, de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. Un şofer din Şoimuş nu i-a acordat prioritate, deşi aceasta se angajase în traversarea străzii prin loc permis şi marcat corespunzător. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite