Ştiri pe scurt: un bărbat de 53 de ani, pasager într-un autoturism, a murit pe DN 68

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta se afla pe locul din dreapta-faţă al unei maşini condusă de un timişorean de 47 de ani. Accidentul a avut loc, ieri, pe ruta Caransebeş–Haţeg. Şoferul nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de vehiculul din faţa sa, oprit pentru a efectua un viraj la stânga.

Prin urmare, a intrat în coliziune cu acesta. „În urma accidentului,  a rezultat decesul pasagerului de pe locul dreapta-faţă. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, inspector Bogdan Niţu.

Un alt accident a avut loc, aseară, pe DJ 742 B, în localitatea Blăjeni.  În timp ce conducea un motoscuter neînregistrat din direcţia Criş-Blăjeni, un hunedorean de 30 de ani a pierdut controlul mopedului şi a intrat sub podul de peste pârâul ,,Valea Plai”. ,,Conducătorul auto era în  stare avansată de ebrietate, iar în urma accidentului a rezultat atât rănirea sa uşoară,  cât şi a pasagerului, un tânăr de 26 ani”, a adăugat Niţu.

Pompierii, pregătiţi să plece în alte judeţe
Un detaşament format din 40 de pompieri din cadrul I.S.U. Hunedoara este pregătit să ofere ajutor colegilor din ţară care intervin în zonele afectate de inundaţii. „Dacă va fi nevoie, pompierii nominalizaţi să facă parte din acest detaşament vor porni în cel mai scurt timp spre locul intervenţiei. Vor duce cu ei motopompe şi tehnică specifică de acţiune în caz de inundaţii”, a declarat Anemona Doda, ofiţer informare şi relatii publice  I.S.U. Hunedoara.

Evaziune fiscală
Un hunedorean de 52 de ani, administrator al unei societăţi comerciale din Călan, este cercetat pentru evaziune fiscală. Acesta este învinuit că, în perioada iunie 2008 – noiembrie 2009, a reţinut de la angajaţii săi diverse sume de bani, reprezentând contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat, sume pe care le-a folosit în interes personal. În acest mod, administratorul s-a sustras de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului cu suma de 939.795 lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite