Ştiri pe scurt: patru bărbaţi au furat mai multe paturi din sanatoriul TBC de la Geoagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedorenii cu vârste cuprinse între 16 şi 49 de ani sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce, în urmă cu două zile, au fost prinşi că transportau cu o căruţă trei paturi metalice. În urma verificărilor s-a stabilit că bunurile au fost sustrase dintr-o anexă a Sanatoriului de Pneumoftiziologie din oraşul Geoagiu.

Bărbaţii intenţionau să le valorifice la un centru de colectare a fierului vechi.
         
Accident cu trei victime
Trei tineri s-au ales cu mai multe leziuni după ce au fost implicaţi într-un accident rutier petrecut ieri pe DN 66, pe raza comunei Brănişa. Şoferul de 21 de ani a încercat  să evite un obstacol,  a virat brusc şi, în condiii de carosabil umed, a derapat. A părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în albia unui pârâu. În urma accidentului a rezultat avarierea autovehiculului şi rănirea atât a conducătorului auto, cât şi a doi pasageri. În cauză s-a  întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărit naţional implicat într-un scandal

Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Vrancea, urmărit naţional, a fost depistat ieri în municipiul Deva. A ajuns pe mâna poliţiştilor după ce a fost autorul unui scandal. Conflictul a fost aplanat de un echipaj de jandarmi, care a constatat că bărbatul are un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani, pentru infracţiuni săvârşite la regimul circulaţiei rutiere. Alte trei persoane implicate în scandal au fost sancţionate cu amenzi  în valoare de 400 lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite