Ştiri pe scurt: doi tineri sunt cercetaţi penal după ce asupra lor s-au găsit arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedorenii de 20, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Boșorod, aveau asupra lor o sabie metalică cu lungimea de 46 de centimetri și un cuțit cu lungimea de 23 de centimetri. Luaţi la întrebări de poliţişti, au declarat că purtau armele albe cu ei în scop de autoapărare.

Un hunedorean de 22 de ani, din Orăştie, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să pătrundă într-o şcoală generală din municipiu. Omul vroia să deschidă lacătul de la uşa de acces cu ajutorul unor chei de yale şi să fure bunurile de valoare. „Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Orăştie în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, inspector Bogdan Niţu.

Copil de zece ani, victima unui accident rutier

O fetiţă din comuna Buceş a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva după ce a fost acroşată de un şofer de 31 de ani din Deva. Bărbatul conducea un autoturism pe DN 74, pe raza localităţii Mihăileni, direcţia de mers Brad –Abrud. Copila s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, conducătorul auto nu a mai putut să evite impactul şi a lovit-o cu partea dreaptă faţă a maşinii. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite