Ştiri pe scurt: accident mortal pe DN 7 - o persoană a murit, alte două au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident de circulaţie, petrecut în această dimineaţă, s-a soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor două. Evenimentul rutier a avut loc pe pe DN7, pe raza localităţii Zam, unde un autoturism s-a izbit de un autotren.

Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza oboselii la volan.

Alte două evenimente rutiere au avut loc ieri, în Deva, respectiv Orăştie. Primul accident s-a soldat cu rănirea unui bărbat de 69 de ani, care a traversat strada prin loc nemarcat şi nepermis. A fost lovit de un şofer de 29 de ani, pe strada Mihai Eminescu.

Cel de-al doilea s-a petrecut în faţa Catedralei din Orăştie. Un conducător auto nu a acordat prioritate unei femei de 75 de ani care a vrut să treacă regulamentar strada.

Bilanţul caniculei
Nouă hunedoreni au ajuns, în weekend, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Majoritatea a acuzat stare de leşin. Alte câteva persoane s-au prezentat la medic cu boli adiacente căldurii, adică tensiune arterială crescută, gastroenterocolite şi crize de spasmofilie.

Pensionarii cheamă statul în instanţă

Peste 200 de pensionari hunedoreni au deschis o acţiune în instanţă împotriva Guvernului României acuzând că prin reducerea pensiilor cu 15 la sută se aduce atingere unui drept câştigat. Cererea de chemare în judecată a fost depusă la Tribunalul Hunedoara de către Octavian Dărăştean, secretarul Ligii Pensionarilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite