Ştiri pe scurt: Un tânăr a fost prins la furat în hipermarketul Billa din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Costea, un tânăr în vârstă de 18 ani din Deva este cercetat în stare de libertate după ce a fost prins de agentul de pază al hipermarketului Billa din Deva în timp ce încerca să sustragă mai multe produse cosmetice de pe raft.

Agentul de pază l-a oprit pe adolescent la ieşirea din magazin fiind reţinut până la sosirea unui echipaj de poliţie. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Minor lovit în plin de o maşină
Un copil în vârstă de 9 ani din Hunedoara a fost accidentat grav, aseară, fiind lovit de o maşină în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Potrivit poliţiştilor, minorul nu s-a asigurat şi a traversat strada în fugă, şoferul autoturismului Logan, Ladislau D., în vârstă de 42 de ani, nemaiputând face nimic pentru a evita impactul. Copilul a fost internat de urgenţă la spitalul municipal din Hunedoara având multiple traumatisme.

Sărbătoare la Haţeg
Începând de astăzi şi până duminică, hunedorenii sunt aşteptaţi la trei zile de festival, cu ocazia sărbătorii oraşului Haţeg. Evenimentul, organizat de primăria din localitate, se desfăşoară în centrul oraşului. Artiştii Andreea Bălan şi Anamaria Ferencz şi grupul umoristic ”Spitalul 9” sunt invitaţii speciali ai “Zilelor oraşului”, festival la care vor participa şi cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzcă populară. Parada costumelor populare este un punct de atracţie al festivalului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite