Hunedoara: Primăria a chemat vânători să alunge ciorile din zona Spitalului Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Primăria a chemat vânători să alunge ciorile din zona Spitalului Petroşani
Hunedoara: Primăria a chemat vânători să alunge ciorile din zona Spitalului Petroşani

Vânătorii din municipiul Petroşani au fost solicitaţi de către municipalitate să intervină la stârpirea ciorilor care au pus stăpânire pe un parc din apropierea Spitalului de Urgenţă Petroşani, atât pentru că păsările fac multă mizerie, dar mai ales pentru că-i deranjează pe localnici şi pe bolnavii din unitatea medicală.

Citeşte şi:

Hunedoara: SPECIAL Povestea tigrilor care au vrut să vadă lumea FOTOGALERIE

Edilii au vrut să alunge şi ciorile din castanii crescuţi în centrul oraşului, deoarece păsările susţin „concerte” care deranjează locuitorii zonei. Numai că, ajunşi la faţa locului, vânătorii pregătiţi să-şi arate măiestria, au pierdut „războiul” încă de dinainte de a băga primul cartuş pe ţeavă, deoarece zonele sunt foarte populate şi exista riscul ca un trecător să fie rănit.

„Primăria ne-a rugat să intervenim, dar nu am putut soluţiona pozitiv această cerere, pentru că în primul rând, pentru a împuşca ciorile, zona trebuia să fie evacuată şi împrejmuită de către jandarmi. Problema cu evacuarea era ceva mai greu de înfăptuit, fiind o zonă centrală. Din acest motiv, s-a renunţat până la urmă, la lichidarea prin împuşcare cu alice a ciorilor”
, a declarat Ioan Stoica, secretarul Clubului Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din municipiul Petroşani. În aceste condiţii, înaripatele hulite vor mai rămâne un an de zile, pentru a anima zona centrală a oraşului cu „concertele” lor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite