Speranțe mici de recuperare a banilor pentru păgubiți, în dosarul SSIF Broker SA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanța a respins solicitările hunedorenilor păgubiți în dosarul țepei de la firma de brokeraj SSIF Broker SA, de punere sub sechestru a mai multor imobile aparținând companiei, pentru a grăbi recuperarea prejudiciului. Procesul a fost strămutat la Tribunalul Arad, iar oamenii au tot mai puține speranțe că își vor recupera investițiile.

Dosarul în care a fost arestată pentru înșelăciune Adriana Constantin, managerul sucursalei din Deva a SSIF Broker SA, a avut o nouă înfățișare la Tribunalul Arad, instanță unde procesul a fost strămutat.

Hunedorenii vătămați în acest dosar au solicitat magistraților să dispună punerea sub sechestru a mai multor imobile care aparțin SSIF Broker SA, în speranța că astfel își vor recupera mai ușor pagubele.

"Instanţa respinge cererea formulată de reprezentanţii părţilor civile de instituire sechestru asigurător asupra unor imobile, identificate ca aparţinând părţii responsabile civilmente, SC SSIF Broker SA Cluj, şi de efectuare a demersurilor pe lângă oficiile judeţene de cadastru şi pu­blicitate imobiliară în vederea identificării şi a altor imobile aparţinând acesteia", se arată în soluţia dată de judecători.

Adriana Constantin, se află în arest preventiv încă din luna septembrie a anului 2009. Ea este acuzată că a indus în eroare sute de clienţi care și-au depus economiile la firma de brokeraj, producând astfel o pagubă de peste două milioane de euro.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite