Spărgători profesioniști la 16 ani: Trei tineri au spart și au furat mai multe mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii i-au identificat pe autorii mai multor furturi din autoturisme petrecute în municipiul Hunedoara. Este vorba de trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani. Unul dintre aceștia a fost implicat într-un accident rutier cu mașina pe care tocmai o furase.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reținut, iar complicii săi, doi tineri de 16 ani și de 22 de ani, sunt cercetați în libertate pentru comiterea mai multor infraciuni grave. 

"Poliţiştii au stabili că aceștia au sustras, prin forţarea sistemelor de închidere, două mașini parcate în zona cartierului Micro 5 din Hunedoara. Cele două autoturisme au fost conduse pe raza municipiului Hunedoara de către unul dintre minori, care a pierdut controlul volanului şi a avariat cu autoturismul o ţeavă de alimentare cu gaz metan. A fugit apoi de la locul faptei, dar a fost identificat ulterior", a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Hunedorenii mai sunt acuzați cu au furat zeci de bunuri din mașini și garaje: acumulatoare auto, truse de scule, roţi de rezervă. Obiectele erau vândute unor clienți de ocazie, iar paguba produsă de hoți ajunge la 5.000 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite