Hunedoara: Spărgători de bancomate prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Spărgători de bancomate prinşi în flagrant
Hunedoara: Spărgători de bancomate prinşi în flagrant

Doi tineri din judeţul Mureş au fost reţinuţi la Vulcan, în timp ce se pregăteau să spargă un bancomat.

Aseară, în jurul orei 23.00, cei doi bărbaţi, unul în vârstă de 36 de ani şi celălalt în vârstă de 38 de ani, au fost observaţi de un jandarm, aflat în timpul liber, în timp ce dădeau târcoale unui bancomat amplasat într-un magazin din centrul municipiului Vulcan.

Militarul a sunat la Poliţie, iar în scurt timp o patrulă s-a deplasat la faţa locului. La vederea maşinii poliţiştilor, bărbaţii au fugit. Nu au ajuns prea departe. La câteva sute de metri distanţă, în zona primăriei din localitate, ei au fost prinşi şi imobilizaţi de agenţii de poliţie, ajutaţi de doi poliţişti comunitari.

Le-au confiscat uneltele
„Asupra celor doi bărbaţi şi în autoturismul cu care au ajuns la Vulcan, a fost găsit un adevărat „arsenal” de obiecte care se folosesc în mod obişnuit la spargerea bancomatelor: maşină de găurit, chei, şurubelniţe, flexuri, cutii cu ulei de motor, răngi de tip levier, lanţuri şi suporţi de agăţare, foarfece tip „gură de lup” şi altele). Ei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, pentru continuarea cercetărilor. Urmează să stabilim traseul parcurs de cei doi bărbaţi, precum şi dacă ei au mai comis spargeri la alte bancomate în ţară.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite