Şomerii nu se înghesuie la făina gratis de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Făina de la UE nu i-a ademenit pe şomerii deveni
Făina de la UE nu i-a ademenit pe şomerii deveni

Beneficiarii Programului European de Ajutorare a Defavorizaţilor nu s-au înghesuit la ajutoarele alimentare de făină şi zahăr, de care puteau beneficia gratuit dacă se prezentau la birourile deschise de primării.

Aproximativ 20 de tone de făină au rămas pe stocurile serviciilor de asistenţă socială din Deva şi Hunedoara. La Deva, oamenii au venit să îşi ridice zahărul, dar nu au fost la fel de receptivi în cazul făinii, a precizat Elena Ivan, şefa Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Deva. Ea a mai adăugat că şomerii au reprezentat categoria cea mai dezinteresată de ajutoare.

La Hunedoara situaţia este similară. „Au rămas pe stoc opt tone de făină şi o cantitate mică de zahăr pe care hunedorenii nu au mai venit să le ridice. Totuşi, ei mai pot face acest lucru până la începutul lunii martie. Pot solicita cele 15 kilograme de făină şi cele patru kilograme de zahăr la biroul din Piaţa Dunărea, care funcţionează în fiecare zi de vineri”, a precizat Monica Rada, consilier al primarului Hunedoarei. În municipiile Deva şi Hunedoara, 13.000 de persoane au fost incluse pe listele beneficiarilor de ajutoare UE.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite