Soluţie amânată pentru noi audieri în dosarul „şpagă în sex pentru domnul judecător”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a chemat astăzi la audieri noi martori, dar şi denunţători, propuşi în dosarul în care Valentin Popescu, judecător în cadrul Judecătoriei Petroşani, a fost arestat şi trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Cauza a fost repusă pe rol, în urmă cu două săptămâni, după ce iniţial instanţa era aşteptată să dea verdictul.

Procesul în care Valentin Popescu, fostul vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, este acuzat decomiterea unor fapte de corupţie, continuă astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care la termenul trecut, când era aşteptată să dea verdictul, a repus dosarul pe rol pentru finalizarea cercetării judecătoreşti.

Martori şi denunţători ai magistratullui acuzat de trafic de influenţă şi de faptul că i-ar fi pretins unei tinere favoruri sexuale pentru a-i acorda câştig de cauză au fost chemaţi astăzi la audieri.

Magistratul Valentin Popescu se află în arest de la data de 30 martie 2010. El este condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, dar sentinţa definitivă în acest dosar o va da instanţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite