Şoferul unui VW Golf a accidentat grav o femeie şi apoi a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbatul aflat la volanul unui VW Golf a fost reţinut după ce aseară, în jurul orelor 20.00, a produs un accident grav pe şoseaua Haţeg – Deva, la Batiz, şi apoi a fugit. El va fi cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă, dar şi pentru refuzul de a-i fi recoltate probe biologice.

Două autoturisme VW Golf s-au ciocnit aseară pe DN 67, după ce şoferul uneia dintre maşini, care se angajase într-o depăşire neregulamentară, a virat brusc la dreapta, izbind cealaltă maşină, la volanul căreia se afla o hunedoreancă în vârstă de 55 de ani.

Autoturismul lovit s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în timp ce şoferul care a produs coliziunea şi-a continuat drumul.

„Paramedicii SMURD şi pompierii de la Descarcerare ajunşi la locul incidentului au găsit un rănit încarcerat, provenit dintr-un accident în care au fost implicate două autovehicule marca Volkswagen Golf care s-au ciocnit violent, răsturnându-se în afara carosabilului. Femeia, în vârstă de 55 de ani, a fost descarcerată în aproximativ 20 minute”, a declarat Alin Mateş, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. 

Câteva ore mai târziu, şoferul fugar a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice la spital. El a fost pus sub urmărire penală pentru această infracţiune, dar şi pentru fuga de la locul accidentului şi vătămare corporală gravă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite