Hunedoara: Şoferul adormit a băgat în spital o familie de patru persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Şoferul adormit a băgat în spital o familie de patru persoane
Hunedoara: Şoferul adormit a băgat în spital o familie de patru persoane

O fetiţă de trei ani, grav rănită în urma accidentului, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale prin care i-a fost introdusă o tijă metalică pentru a-i susţine femurul.

Citeşte şi:

Hunedoara: UPDATE Şoferul care a produs accidentul cu 12 victime este un vitezoman fără experienţă

Hunedoara: UPDATE Opt dintre victimele accidentului de la Deva au rămas în spital

Hunedoara: Un şofer de autocar adormit la volan a făcut 12 victime

Dintre cele opt victime internate la Spitalul Judeţean din Deva, în urma accidentului petrecut ieri pe drumul european Sibiu – Arad, patru fac parte din aceeaşi familie. „Am plecat din Dâmboviţa, toţi patru: eu, fiul meu George, nora mea Ştefania şi nepoata mea în vârstă de numai trei ani. Mergeam în Italia pentru a lucra. Acum suntem cu toţii la pat, cu picioarele rupte, după ce au fost prinse între scaunele autocarului. În cea mai gravă stare se află copilul. Azi-dimineaţă, fetiţa a fost operată, la coapsă, iar medicii i-au pus o tijă metalică în picior”, a povestit Aneta Gheorghe, în vârstă de 50 de ani, de pe patul secţiei de ortopedie. Femeia este din Dâmboviţa şi spune că a plecat cu autocarul Atlassib din Piteşti, cu acelaşi şofer care, adormit la volan, i-a trimis familia la spital în loc să o transporte în Italia.

L-au ţinut de vorbă să nu adoarmă la volan
„Şoferul a aţipit de mai multe ori la volan, de la plecarea din Sibiu. Întâi, era să ne bage într-un camion cu lemne. A doua oară într-un Aro verde, iar apoi s-a întâmplat nenorocirea. Toţi călătorii din autocar au strigat la el, dar probabil, nu a apucat să se dezmeticească şi ne-a băgat în camion. Mai devreme, şoferul îşi suna şefii să le ceară un însoţitor la condus. Pasagerii din faţă l-au mai ţinut de vorbă, să nu adoarmă, căci el le spunea că este obosit. A spus că a venit din Grecia acasă la Timişoara, unde nu a dormit, apoi a mers la Piteşti şi de acolo la Sibiu, de unde a plecat spre Italia”, mai spune pasagera rănită.

Nora şi colega ei de salon, Ştefania Gheorghe, în vârstă de 21 de ani, a fost inconştientă imediat după accident şi nu îşi mai aminteşte aproape nimic.  Totuşi, de pe patul de spital, cu picioarele rupte şi cu mai multe leziuni în zona feţei, peste care curg lacrimi, se arată foarte îngrijorată pentru starea fetiţei.

Citiţi mai multe amănunte despre clipele de groază prin care au trecut pasagerii autocarului implicat în accidentul de la intrarea în Deva mâine, pe hunedoara.adevărul.ro şi în ziarul Adevărul.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite