Șoferi pericol public: O deveancă s-a ales cu două dosare penale, în aceeași zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătoarea unui Opel, în vârstă de 40 de ani, din Deva, a avut ghinionul să fie oprită de două ori de polițiști, pentru ca de fiecare dată se se aleagă cu dosar penal. Totul s-a întâmplat în decursul a mai puțin de 24 de ore.

Polițiștii au întocmit două dosare penale pe numele unei devence, după ce a fost oprită în trafic, ieri dimineață și aseară, la volanul unui autoturism Opel, cu care ieșise la plimbare pe străzile municipiului.

“Femeia în vârstă de 40 de ani a fost depistată în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, iar în urma testării cu aparatul alcoolscop s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. În aceeași zi, în jurul orei 23:00, autoturismul condus de deveancă a fost oprit în trafic de un alt echipaj al poliţiei rutiere, în timp ce se deplasa pe Strada Mihai Viteazu din Deva.

Pe numele femeii a fost întocmit un dosar de cercetare penală conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat”, a precizat Adriana Voina, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite