Hunedoara: Şofer cu „juma de buletin” prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii din Vulcan au plecat cu maşina la „agăţat” domnişoare. Ca să le oprească cursa nebună, poliţiştii au fost nevoiţi să organizeze un baraj în faţa maşinii copiilor

Ideea de a face o cursă cu maşina s-a dovedit de două ori nefastă pentru Remus V. din Vulcan. O dată pentru că nu avea permis de conducere şi a doua oară pentru că încă nu împlinise 13 ani. Totuşi, copilul a sustras aseară cheile VW-ului Golf a fratelui său,  după care a plecat să facă o „tură” ca să viziteze o domnişoară pe nume Oana. În drum, l-a luat în dreapta şi pe un prieten de-al lui în vârstă de 16 ani gata să înceapă marea aventură automobilistică.


Urmărire

Cei doi au ieşit cu maşina din Vulcan şi au pornit în trombă pe DN 66A spre Paroşeni. În apropiere de poarta doi de acces în curtea uzinei electrice din localitate, copiii au observat o maşină de poliţie aflată în misiune de monitorizare a conducătorilor auto care depăşesc viteza legală. Manevra de întoarcere precipiată a VW-nului condus de minor a atras atenţia poliţiştilor care au plecat în urmărire. În loc să oprească la semnalul sonor, minorul a apăsat acceleraţia în încercarea de a se face nevăzut. După o goană de câţiva kilometri, maşina condusă de minor a fost blocată pe una din străzile din Paroşeni.


Dosar penal

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru conducere din fără permis de conducere. Pentru că nu răspunde penal, Remus V. va urma o serie de cursuri de instruire organizate la sediul Poliţiei.

La 10 ani în BMW

Cazul minorului de la Vulcan nu este singular. În această vară, un minor de doar 10 ani a fost surprins de poliţişti conducând un automobil BMW pe străzile din Hunedoara. Cercetările au relevat că minorul a primit cheile maşinii chiar din mâna mamei lui în vârstă de 35 de ani care a fost cercetată penal pentru încredinţarea automobilului unui minor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite