“Ski în Hunedoara”, o campanie de promovare a stațiunilor montane din județ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu un buget aprobat de 62.600 de lei, Compania Județeană de Turim Hunedoara va iniția o campanie de promovare locală și națională a staţiunilor montane Straja, Parâng şi Râuşor

Reprezentanţii Compnaiei Județene de Turism (CJT) Hunedoara vor demara la nivel naţional şi local acţiuni de promovare a turismului montan din judeţ într-o formulă atrăgătoare, prin pliante tip felicitare şi CD-uri. Acestea vor conţine informaţii despre staţiunile montane hunedorene, trasee sau locaţiile de petrecere a timpului liber, precum şi obiectivele turistice din judeţ.
În aceste materiale vor fi incluse tarifele şi pachetele promoţionale de servicii prin care CJT Hunedoara vrea să atragă un număr cât mai mare de turişti pentru a-şi petrece vacanţele de iarnă sau cel puţin un week-end în staţiunile Parâng, Râuşor sau Straja. În prima fază, reprezentanţii CJT pun la „bătaie” peste 2.000 de exemplare de materiale publicitare ce vor fi distribuite către agenţiile de turism din ţară, inspectoratele şcolare şi diferite instituţii publice locale. „Această campanie se adresează, în primul rând, hunedorenilor, cărora dorim să le oferim condiţii din ce în ce mai bune, începând de la pârtii mai lungi create cu zăpadă artificială şi până la pachetele promoţionale destinate elevilor şi studenţilor”, a spus Marin Avrămică, directorul general al CJT Hunedoara. Grupurile de cel mult 12 turişti care ajung la Deva vor fi transportaţi în staţiunile montane din judeţ cu microbuze sau autocare ale unei firme „tocmite” de CJT Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite