Silvian Toma finanțatorul FC Hunedoara și Florin Uscatu, fostul finanțator de la Corvinul, propuși pentru arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvian Toma, finantatorul FC Hunedoara a fost eliberat de magistrați
Silvian Toma, finantatorul FC Hunedoara a fost eliberat de magistrați

Petrică Toma, fost comisar la Garda Financiară Hunedoara a fost eliberat. Filul său Silvian, finanțatorul Corvinului a primit ordonanță de reținere. Alătuiri de el ceilalți opt hunedoreni printre care și Florin Uscatu, fostul finanțator de la Corvinul 2005 vor fi prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă.

Silvan Toma, finanţatorul echipei de fotabal  F.C. Hunedoara a  fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Omul de afaceri a fost audiat de procurorii DIICOT Mehedinţi mai bine de patru ore. El este acuzat de spălare de bani şi evaziune fiscală, în acelaşi dosar de evaziune a fost audiat şi tatăl său Petrică Toma, fost şef la Garda Financiară Hunedoara şi deţinătorul hotelului Roman din Băile Herculane, achiziţionat cu suma de 8, 6 milioane de lei prin intermediul firmei Casito Aerotransport din Hunedoara. Compania Casito Aerotransport a fost înfiinţată în 2008 şi face parte din grupul Casito Transimpex, deţinut de Toma. Grupul de firme desfăşoară activităţi în transport aerian şi auto, recuperare şi valorificare de materiale refolosibile, reparaţii aparate de masură-control, producţie de materiale de construcţie. Casito deţine şi Fabrica de Mortare şi Adezivi din Hunedoara. Petrică Toma a fost lăsat să plece, iar fiul său, alături de celălalte persoane cercetate pentru evaziune fiscală din Hundeoara, Cluj, Timişoara şi Strehaia, va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite